emptyFile

dckim.org


international index-el.html
international boxes-el.html
international blog-el.html
international thePitch.html
international updates.html:.....The RECYCLABLE BLOG FILE? What could that be?

Canada -el
Great Britain -el
France -el
Deutschland -el
Australia -el
New York City, USA - "The Big Apple"

international https://dckim.com/
https://dckim.net/ FORUM
https://dckim.org/ TUTORIAL
https://dckim.tv/.....soon to be Korean blog oriented?


Δίνονται λεπτομέρειες για κάθε κουμπί, ακολουθούμενο από ένα σύντομο σεμινάριο :

Αυτό θα ξεκινήσει με το κουμπί στην επάνω σειρά στα αριστερά.


Αυτό το κουμπί θα κάνει εναλλαγή μεταξύ δύο διαθέσιμων προβολών των δεδομένων εντός του μπλοκ δεδομένων. Αυτό δεν αλλάζει τα δεδομένα.


Αυτό θα κάνει εναλλαγή μεταξύ δύο διαθέσιμων ρυθμίσεων για την εμφάνιση στην πρόσοψη του κουμπιού μπλοκ δεδομένων.


Αυτό το κουμπί θα καταγράψει τη γλώσσα ενώ υπάρχει ενεργή μετάφραση στο πρόγραμμα περιήγησης. Οι μεταφρασμένες λέξεις που είναι ορατές θα γίνουν σαν να ήταν οι πρωτότυπες εντός αυτού του μπλοκ δεδομένων. Όταν η μετάφραση είναι απενεργοποιημένη, οι νέες μεταφρασμένες λέξεις παραμένουν. Αφού πατήσουμε αυτό το κουμπί, θα μεταβούμε στο επόμενο μπλοκ δεδομένων στα δεξιά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να περιηγηθούμε στη σειρά των μπλοκ δεδομένων μας και να τα μεταφράσουμε όλα σε άλλες γλώσσες. Εάν μεταφράζουμε μόνο σε μία άλλη γλώσσα, αυτό είναι εύκολο. Θα περιμένουμε μέχρι να φανεί ότι τα δεδομένα έχουν μεταφραστεί πλήρως και μετά θα χρησιμοποιήσουμε αυτό το κουμπί. Κάνοντας κλικ εδώ θα μεταφερθείτε σε μια περιγραφή μιας επιτυχημένης ακολουθίας μετάφρασης.


Αυτό το κουμπί χρησιμοποιείται για εναλλαγή μεταξύ των μενού κουμπιών. Άλλα κουμπιά γίνονται ορατά όταν χρησιμοποιείται το κουμπί, ενώ ορισμένα κουμπιά γίνονται κρυφά.


Αυτό θα ενεργοποιήσει ή θα απενεργοποιήσει το επεξεργάσιμο HTML στην περιοχή μηνυμάτων μπλοκ δεδομένων. Η γραμμή θέματος, η περιοχή τίτλου, κ.λπ., θα παραμείνουν επεξεργάσιμα.


Αυτό θα ρυθμίσει όλες τις ετικέτες να αντικατοπτρίζουν τη θέση πλέγματος τους. Θα χρησιμοποιηθεί η αρίθμηση πλέγματος. Η ίδια η αρίθμηση πλέγματος μπορεί να αλλάξει αριστερά και κάτω. Κάντε ζουμ και δοκιμάστε το.


Αυτό θα ορίσει όλες τις ετικέτες σεxqn. Αυτή η ετικέτα είναι σημαντική στο πρόγραμμα. Τα μπλοκ δεδομένων που έχουν αυτήν την ετικέτα δεν χρησιμοποιούνται για τις περισσότερες διεργασίες, συμπεριλαμβανομένων των email, της εξαγωγής και του webSave.


Αυτό θα μας φέρει σε μια ενδιαφέρουσα περιοχή του προγράμματος όπου μπορούμε να κάνουμε συνδέσμους αναζήτησης. Στη συνέχεια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους συνδέσμους στέλνοντάς τους σε email ή συμπεριλαμβάνοντάς τους στις σελίδες του ιστότοπού μας.


Χρησιμοποιήστε αυτό το κουμπί για έξοδο από τη λειτουργία πλήρους οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης.


Η χρήση αυτού του κουμπιού θα αντικαταστήσει το σύνολο των πληροφοριών του μηνύματός μας με τα περιεχόμενα της περιοχής αναμονής εισαγωγής. Οι λέξεις-κλειδιά θα αντικατασταθούν αυτόματα.


Αυτό το κουμπί θα προσαρτήσει τα περιεχόμενα της περιοχής αναμονής εισαγωγής στο κάτω μέρος της περιοχής μηνυμάτων του μπλοκ δεδομένων. Οι λέξεις-κλειδιά δεν θα αντικατασταθούν αυτόματα.


Αυτό το κουμπί θα τοποθετήσει ολόκληρη την περιοχή μηνυμάτων από το τρέχον μπλοκ δεδομένων στην αναμονή εισαγωγής. Η λαβή εισαγωγής θα αντικατασταθεί πλήρως.


Αυτό θα ανοίξει και θα κλείσει την πλειοψηφία αυτού του μικρού μενού. Όταν το πατήσουμε, μπορούμε στη συνέχεια να δούμε ότι μπορούμε να επιλέξουμε να αλλάξουμε τις ετικέτες αριστερά και δεξιά. Η επιλεγμένη ετικέτα θα είναι τότε αυτή που θα εφαρμοστεί όταν πατηθεί το κουμπί ετικέτας.


Αυτό το κουμπί θα εφαρμόσει την ετικέτα που εμφανίζεται. Η ετικέτα θα τοποθετηθεί στην πρόσοψη του κουμπιού για το μπλοκ δεδομένων. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο επόμενο μπλοκ δεδομένων στα δεξιά.


Αυτό το κουμπί θα εφαρμόσει την ετικέτα που εμφανίζεται. Η ετικέτα θα τοποθετηθεί στην πρόσοψη του κουμπιού για το μπλοκ δεδομένων. Στη συνέχεια θα μεταβούμε στο επόμενο μπλοκ δεδομένων στα δεξιά. Οι ετικέτες μπορούν να αλλάξουν απευθείας σε όποιες ετικέτες επιλέξουμε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σύμβολα ή emoji για τις ετικέτες ή ακόμα και λέξεις. Αυτά μπορούν να αλλάξουν στην περιοχή mailStack.


Αυτό θα μεταφερθεί στο επόμενο μπλοκ δεδομένων στα αριστερά.


Αυτό θα μεταφερθεί στο επόμενο μπλοκ δεδομένων στα δεξιά.


Αυτό θα κλείσει το τρέχον μπλοκ δεδομένων και θα κλείσει το μενού. Στη συνέχεια, θα έχουμε μια προβολή όλων των μπλοκ δεδομένων στο τρέχον επιλεγμένο πλέγμα. Αυτό είναι καλό όταν θέλουμε να δούμε μια επισκόπηση των πληροφοριών μας.


Αυτό το κουμπί θα μας μεταφέρει στην περιοχή mailStack όπου μπορούμε να συνεχίσουμε με την επεξεργασία email.


Αυτό το κουμπί θα μας επιτρέψει να μπούμε σε λειτουργία πλήρους οθόνης στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό εξοικονομεί χώρο γύρω από τις άκρες του κινητού μας τηλεφώνου.


Αυτό το κουμπί θα προσθέσει το τρέχον μπλοκ δεδομένων στη λίστα email mailStack. Θα χρησιμοποιήσει τη διεύθυνση, τη γραμμή θέματος και την περιοχή μηνύματος του τρέχοντος μπλοκ δεδομένων για αυτόν τον σκοπό. Αυτό θα χρησιμοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος του HTML που τοποθετούμε στην περιοχή μηνυμάτων δεδομένων μας. Εάν επιθυμούμε να στείλουμε ένα email χρησιμοποιώντας HTML από αυτό, πρέπει να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα email που να υποστηρίζει την HTML όταν μας ζητηθεί να επιλέξουμε το πρόγραμμα email.


Αυτό το κουμπί θα αποθηκεύσει το τρέχον μπλοκ δεδομένων ως αρχείο HTML. Το όνομα του αρχείου θα προέρχεται από τις πληροφορίες στο μπλοκ δεδομένων: webSave-a1.html. Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Η ονομασία του αρχείου μπορεί να προσαρμοστεί όπως επιθυμούμε.


Αυτό θα βάλει μια καταχώρηση στη λίστα email του mailStack. Το email θα γίνει μόνο από το κείμενο της περιοχής μηνυμάτων. Όλο το HTML θα αγνοηθεί. Το email θα είναι σε πολύ απλό κείμενο.


Επιστροφή στοdckim.org


Μεταβείτε στοdckim.com


Εδώ δίνεται μια περιγραφή της ακολουθίας μετάφρασης που χρησιμοποιήθηκε για τη μετάφραση αυτής της σελίδας σε εκατόν είκοσι πέντε γλώσσες.

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Θεού(SWT)-θέλοντας το πρόγραμμα κενόFile θα σας διευκολύνει. Η διαδικασία θα περιγραφεί ξεκάθαρα:

Αυτή η διαδικασία έχει γίνει σε δύο βήματα, αν και είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε να το κάνετε σε ένα μόνο βήμα χρησιμοποιώντας μόνο το webSave. Το καλύτερο και πιο επιτυχημένο είναι πρώτα, ενώ επιλέγετε τις μεταφράσεις στο πρόγραμμα περιήγησης, να χρησιμοποιείτε το κουμπί κλειδώματος γλώσσας. Το κουμπί είναι μπλε και σε λειτουργία πορτραίτου είναι αρκετά μεγάλο. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να επισημάνω ότι θα σας ωφελήσει είναι ότι ίσως είναι καλύτερο για εσάς να επιλέξετε μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς. Αυτό θα εξαρτηθεί πλήρως από την ποσότητα του κειμένου που επεξεργάζεστε. Το μέγεθος της γραμματοσειράς μπορεί να επιλεγεί από τη σειρά των μαύρων και γκρι κουμπιών στο επάνω μέρος της οθόνης.

Έτσι, αφού επιλέξω το κατάλληλο μέγεθος γραμματοσειράς, θα άλλαζα τη γλώσσα μετάφρασης του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις εκεί. Όταν έβλεπα ότι ολοκληρώθηκε η μετάφραση όλου του κειμένου, χρησιμοποιούσα το μπλε κουμπί κλειδώματος μετάφρασης. Στη συνέχεια, το πρόγραμμα μεταβαίνει στο επόμενο μπλοκ δεδομένων στα δεξιά. Στη συνέχεια θα άλλαζα τη ρύθμιση μετάφρασης του προγράμματος περιήγησης στην επόμενη γλώσσα. Τα ονόματα των γλωσσών βρίσκονται ήδη μέσα στο μπλοκ δεδομένων. Αυτές οι τιμές μπορούν να αλλάξουν και θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τη διαδικασία μετάφρασης. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εισαγωγής, μπορούμε να το κάνουμε γρήγορα. Έτσι, πέρασα δέκα γλώσσες με αυτόν τον τρόπο. Στη συνέχεια θα επέστρεφα και θα χρησιμοποιούσα το webSave για να αποθηκεύσω τα νέα αρχεία HTML.

Τα νέα αρχεία HTML αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας το επάνω και το κάτω μέρος που βρίσκεται στο μενού στο επάνω μέρος του προγράμματος στη δεξιά πλευρά. Στη συνέχεια, πρέπει να το κλείσουμε με φερμουάρ μέχρι το τέλος, και μπορούμε να δούμε ότι έχουμε επιλογές εκεί. Οι αρχικά εγκατεστημένες επιλογές θα μας δώσουν ένα αποτέλεσμα που θα δώσει αυτόματα μεταφρασμένες ετικέτες και περιγραφές Open Graph. Η θεματική περιοχή του μπλοκ δεδομένων θα γίνει αυτό το στοιχείο.

Εδώ θα επισημάνω ότι ίσως είναι καλύτερο να ορίσουμε το όνομα αρχείου και τη γραμμή θέματος όλων των μπλοκ όπου κάνουμε τη ακολουθία μετάφρασης πριν ξεκινήσουμε. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό εύκολα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία εισαγωγής. Μπορούμε να γράψουμε τις πληροφορίες σε ένα μπλοκ δεδομένων στις σωστές περιοχές. Στη συνέχεια, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία εισαγωγής για να αντιγράψουμε αυτό το ένα μπλοκ και στη συνέχεια να το επικολλήσουμε σε άλλα μπλοκ. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το μενού επικόλλησης έτσι ώστε να επικολλάμε μόνο τις πληροφορίες που σκοπεύουμε να επικολλήσουμε.

Δοκιμάστε τη λειτουργία εισαγωγής μερικές φορές για να βεβαιωθείτε ότι αισθάνεστε άνετα με τον τρόπο λειτουργίας της. Είναι αρκετά εύκολο στη χρήση, αλλά δεν αναιρείται αυτό που έχει γίνει.

Έτσι... για να ανακεφαλαιώσουμε. Πρώτα, είναι καλύτερο να ορίσετε τα ονόματα αρχείων των μπλοκ δεδομένων που θα χρησιμοποιήσετε και ταυτόχρονα να ορίσετε τις γραμμές θέματος. Τότε καλό είναι να αποθηκεύσετε ολόκληρο το πρόγραμμα χρησιμοποιώντας την αποθήκευση όλων στο κάτω μέρος του προγράμματος... scroll down. Με αυτόν τον τρόπο, αν κάνετε λάθος, μπορείτε να ξεκινήσετε από την αρχή. Τότε αυτό που θα έκανα είναι να φορτώνω ή να γράφω σε HTML ή κείμενο σε ένα μπλοκ δεδομένων. Στη συνέχεια θα χρησιμοποιούσα τη λειτουργία εισαγωγής για να την αντιγράψω και να την επικολλήσω στο επόμενο μάτσο μπλοκ δεδομένων εκ των προτέρων και στη συνέχεια να προχωρήσω στη διαδικασία μετάφρασης, η οποία είναι πολύ βαρετή και μεγάλη.

Τις καλύτερες ευχές μου!


Επιστροφή στοdckim.org


Μεταβείτε στοdckim.com


emptyFile

dckim.org